Breaking News

Άναυδος ο Μ. Αθανασίου: «Δεν γνώριζα για τις καταγγελίες κατά του Φιλιππίδη λόγω Δημήτρη Βογιατζή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή 
«Open Weekend» μίλησε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Βογιατζή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην τηλεόραση.

Η σειρά «Αέρινες Σιωπές» είχε προβληθεί στο Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2000-2003. Ο Μάριος Αθανασίου είχε συνεργαστεί στη δεύτερη σεζόν (2001-02) με τον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τον Δεκέμβριο του 2012.

Νωρίτερα, ο Φώτης Σπύρος ισχυρίστηκε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρθηκε άσχημα στον Δημήτρη Βογιατζή σε μία παράσταση, τονίζοντας ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό υπάρχει καταγγελία στο ΣΕΗ από 19 ανθρώπους.

«Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν 19 καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του στον Δημήτρη», είπε ο Μάριος Αθανασίου και πρόσθεσε:

«Με τον Δημήτρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος και μας ξάφνιασε όλους μετά το γεγονός, όταν το μάθαμε. Συνέβη κάποια χρόνια μετά, είχε μεσολαβήσει η οικονομική κρίση. Τότε, που τον γνώρισα, ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός, γειωμένος με την πραγματικότητα, σεμνός και αγαπούσε τη δουλειά του. Δεν τον ενδιέφερε η εικόνα του και το lifestyle. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα οδηγούνταν σ' αυτό το αποτέλεσμα».

«Για τις 19 καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη το μαθαίνω τώρα από σας... Είναι αδιανόητο. Δεν δούλευα τότε εγώ μαζί του, ήταν κάποια χρόνια μετά. Είχαν σταθεί στην άσχημη ψυχολογική κατάστασή του, όπως ήμασταν οι περισσότεροι τότε λόγω της οικονομικής κρίσης... Η τελευταία του δουλειά νομίζω ότι ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είχαμε μιλήσει εκείνο το διάστημα...», κατέληξε ο Μάριος Αθανασίου.