Breaking News

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Η ευτυχία δεν κρύβεται - Η εμφάνιση στο Λος Άντζελες και η πρόταση γάμου - «Είμαι αρραβωνιασμένη!» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν κρύβει την ευτυχία της η Jennifer Lopez, η οποία είναι ξανά αρραβωνιασμένη με τον Ben Affleck.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί στο παρελθόν, το 2002, ωστόσο χώρισαν το 2004. Τον Απρίλιο του 2021 επανασυνδέθηκαν και την περασμένη Τρίτη ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν ξανά. 

O Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 14χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.

Την Τετάρτη, το ζευγάρι έδειξε πιο ευτυχισμένο από ποτέ, όταν καταγράφηκε στο Λος Άντζελες, τη στιγμή που πήγαινε να πάρει από το σχολείο την κόρη της τραγουδίστριας, Emme.


Η Jennifer Lopez φορά ένα τεράστιο μονόπετρο, το οποίο της χάρισε ο αγαπημένος της. Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός περιγράφει τη ρομαντική πρόταση γάμου. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, σε ένα ενημερωτικό δελτίο που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπό της, η Jennifer Lopez ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερό σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης (σ.σ. στη μπανιέρα κάνοντας αφρόλουτρο), η αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και τον κοίταξα στα μάτια, χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι αυτό συνέβαινε ξανά μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη κι εκείνος μου είπε "Είναι αυτό ναι;". Απάντησα "Ναι, φυσικά αυτό είναι ναι"».


Επίσης, μέσα από βίντεο, αποκαλύπτει: «Είμαι αρραβωνιασμένη! Ήταν εντελώς απροσδόκητο. Η αγάπη μου μπήκε μέσα, γονάτισε και είπε κάποια πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Έβγαλε το δαχτυλίδι και με ρώτησε "Θα με παντρευτείς;"... Νιώθω τόσο τυχερή, δεν σου δίνεται συχνά μια δεύτερη ευκαιρία για αληθινή αγάπη».


Με πληροφορίες από: Daily Mail