Breaking News

Cristiano Ronaldo - Georgina Rodríguez: Mετά την απώλεια του γιου τους «συστήνουν» τη νεογέννητη κορούλα τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψαν στο σπίτι τους ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez, μετά την απώλεια του ενός από τα δίδυμα παιδιά τους, που πέθανε στη γέννα.

Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez γνωστοποίησαν πρόσφατα ότι το ένα από τα δίδυμα πέθανε στη γέννα. Συγκεκριμένα, δεν τα κατάφερε το αγοράκι, ενώ το κoριτσάκι επέζησε. 

Το βράδυ της Μ. Τρίτης, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ στο Anfield, όπου δεν συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας του.

Χθες, αργά το βράδυ της Μ. Πέμπτης, έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία, που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του την 4χρονη Alana Martina και τη νεογέννητη κορούλα τους. Το ζευγάρι προσπαθεί να επικεντρωθεί πλέον στο ευχάριστο γεγονός ότι το κoριτσάκι τα κατάφερε.

«Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Gio και το κoριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για όλα τα καλά λόγια και τη συμπαράσταση. Η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι καιρός να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε σ' αυτόν τον κόσμο», έγραψε ο Cristiano Ronaldo.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017, ο Cristiano Ronaldo είχε καλωσορίσει στη ζωή το τέταρτο παιδί του - την Alana Martina -, το πρώτο που απέκτησε με τη Georgina Rodríguez. Τότε είχε ήδη τρία παιδιά, τον Cristiano Jr. και τα δίδυμα Eva και Mateo, που γεννήθηκαν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς από παρένθετη μητέρα.