Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Cristiano Ronaldo - Πέθανε το ένα από τα νεογέννητα δίδυμα (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες ώρες περνούν ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez, καθώς πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα παιδιά τους.

Το Νοέμβριο του 2017, ο Cristiano Ronaldo είχε καλωσορίσει στη ζωή το τέταρτο παιδί του - ένα κoριτσάκι, την Alana Martina -, το πρώτο που απέκτησε με τη Georgina Rodríguez. Τότε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου είχε ήδη τρία παιδιά, τον Cristiano Jr. και τα δίδυμα Eva και Mateo, που γεννήθηκαν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς από παρένθετη μητέρα.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodríguez ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζονται να γίνουν ξανά γονείς και δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, αποκάλυψαν ότι περιμένουν ένα αγοράκι κι ένα κoριτσάκι...

Οι δυο τους γνωστοποίησαν ότι το ένα από τα δίδυμα πέθανε στη γέννα. Συγκεκριμένα, δεν τα κατάφερε το αγοράκι, ενώ το κoριτσάκι επέζησε. Η κοινή τους ανακοίνωση, που ανέβηκε στα social media του Cristiano Ronaldo, αναφέρει:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας, μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε  ευγενικά την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».