Breaking News

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήρθα στην Αθήνα με τα χρήματα που κέρδισα στο Ξυστό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος μίλησε για την αδυναμία που έχει στην κόρη του, τη συνεργασία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», την αγάπη που έχει για το ψάρεμα και την ταξιδιωτική εκπομπή «Fishy», που παρουσιάζει στο Mega.

«Από ψιλοψάξιμο οικογενειακό το επίθετό μου είναι ιταλοφερμένο», είπε μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαι 22-23 χρόνια επαγγελματίας ηθοποιός». 

«Το 1999 κέρδισα το "Ξυστό". Ήταν 11 Αυγούστου, το θυμάμαι γιατί στις 12 ήταν η ολική έκλειψη ηλίου. Είχα κερδίσει τότε 1 εκατομμύριο δραχμές, μαζί με ένα φίλο μου. Οπότε εγώ κέρδισα 500 χιλιάδες δραχμές.  Με τα χρήματα αυτά ήρθα στην Αθήνα, σχεδόν κάλυπτες το ενοίκιο του χρόνου για μία ημιυπόγεια γκαρσονιέρα», αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Έχω παίξει σε 20 σίριαλ περίπου και σε άλλες τόσες ταινίες. Θεατρικές παραστάσεις έκανα λιγότερες γιατί κάποιες συνεχιζόταν για 2-3 σεζόν», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν έχω όνειρο να παίξω κάποιο μεγάλο ρόλο, γιατί αν το βάλω σαν στόχο και δεν το κάνω, θα απογοητευτώ. Κάθε ρόλο, που κάνω, τον αντιμετωπίζω με την ίδια σοβαρότητα», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Για την κόρη του, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη, ο ηθοποιός σημείωσε: «Η Εύα μοιάζει και στους δυο μας, αλλά νομίζω λίγο περισσότερο στη μαμά της. Είναι 8 χρονών, έχει τη δική της ταυτότητα και έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται».

Δείτε τη συνέντευξη.