Breaking News

Η εξομολόγηση του Γ. Καπουτζίδη για την απώλεια του Π. Νάτση: «Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε σοβαρό ατύχημα με το ποδήλατό του. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!» του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος εξομολογήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Αυτό έγινε το ξημέρωμα του Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και το πρωί ταξίδεψα για την Αίγινα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα, με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό κι αυτό...

Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί μακριά από το γεγονός. Τα υπόλοιπα παιδιά συναντήθηκαν, οπότε ο ένας έδωσε θάρρος στον άλλο...

Για μένα, που έμεινα στην Αίγινα, νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου γιατί το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.