Breaking News

Κατερίνα Βρανά: «Επέτειος πέντε χρόνων από τη μέρα που σχεδόν πέθανα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε με την ανάρτησή της η Κατερίνα Βρανά, πέντε χρόνια μετά το περιστατικό που της άλλαξε τη ζωή.

Το 2017, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στη Μαλαισία, η γνωστή stand-up comedian κόντεψε να χάσει τη ζωή της όταν μία διάτρηση εντέρου δημιούργησε σηψαιμικό σοκ στον οργανισμό της. Ύστερα από απόφαση των γιατρών, παρέμεινε δύο εβδομάδες σε κατάσταση τεχνητού κώματος ώστε να μπορέσει να επιζήσει. Όταν την ξύπνησαν, ήταν παράλυτη από το λαιμό και κάτω, ενώ σταδιακά έχασε μέρος της όρασής της και δυσκόλεψε η ομιλία της.

Χθες, Μ. Σάββατο, η Κατερίνα Βρανά έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία και ένα βίντεο:

«Επέτειος πέντε χρόνων από τη μέρα που σχεδόν πέθανα. 23 Απριλίου 2017 - 23 Απριλίου 2022.

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει.

Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα. Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σeξι.

Επίσης, πόσο λεπτά είναι τα χεράκια μου;;!;!;; Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.

Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά. Χρόνια μου πολλά, να ζήσω να γιορτάζω την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα. Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; Δεν νομίζω Τάκη!!! #Βρανάσταση».