Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 27 - 28

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 30/4/22 - Επεισόδιο 27: Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πει την αλήθεια στην Κατερίνα για την κατάσταση της υγείας της, αλλά εκείνη δεν του το κάνει εύκολο και όλο τον διακόπτει. Η Νατάσα μαθαίνει πως η Κατερίνα τα έχει με τον Αλέξανδρο και προσπαθεί να της προκαλέσει τύψεις για το γεγονός ότι θα πεθάνει και θα τον αφήσει.

Η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της και, παρά τις αντιρρήσεις της, την εξετάζει ο Αλέξανδρος. Η διάγνωσή του, όμως, δεν είναι καλή. Τέλος, η Μαρκέλλα στήνει παγίδα στον Πέτρο και στην Τατιάνα και τους πιάνει επ’ αυτοφώρω να φιλιούνται...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας λογιστής κλινικής), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος), Γιάννης Σίντος (Θανάσης)

Κυριακή 1/5/22 - Επεισόδιο 28: Η Μαρκέλλα ζητάει διαζύγιο από τον Πέτρο. Ο Αλέξανδρος λέει στην Ελένη ότι πρέπει να κάνει μια μικρή επέμβαση και πως η παραίσθηση του Παντελή οφείλεται σε νευρολογικό πρόβλημα. Η Ελένη αρνείται και το σκάει από την κλινική. Η Κατερίνα με τον Αλέξανδρο τη βρίσκουν στο εξοχικό της στη Βάρκιζα και περνούν το πρώτο τους εpωτικό βράδυ μαζί.

Την επόμενη ημέρα γίνεται η επέμβαση. Η Μαρία μαθαίνει πως η Κατερίνα τα έχει με τον Αλέξανδρο και δεν θα πεθάνει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί, για ακόμη μια φορά, να πει την αλήθεια στην Κατερίνα, αλλά η Κατερίνα έχει άλλες προτεραιότητες: να ζητήσει συγγνώμη απ' όσους έχει πληγώσει στη ζωή της...

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου)


Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ