Breaking News

Μάρκος Σεφερλής: «Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από βίντεο, που ανέβασε στο Instagram αργά το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, ο Μάρκος Σεφερλής 
απάντησε ξανά σε όσους αντιδρούν για τη σειρά «Super Mammy», στην οποία υποδύεται τη μαμά Χαρίκλεια. Ο κωμικός ηθοποιός ανέφερε:

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο, που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ, κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτήν.

Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς... Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας, το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη».

Μετά την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή, η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, σχολίασε: «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους, τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα».


falstaf είπε...

Δυστυχως ετσι γινεται σαυτη τη χωρα. Καμια αξιοκρατια μεχρι που και οι "φελλοι" επιπλεουν.

» Σχολιάστε