Breaking News

MasterChef: Ανατροπή μετά τη δοκιμασία αποχώρησης - Η Φανή Ζιώγα ανακοίνωσε με δάκρυα ότι αποχωρεί οικειοθελώς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική ήταν η διαδικασία αποχώρησης στο MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (15/4).

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που είχε ηττηθεί στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της κλήθηκαν να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν ανάλογα. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας στην κατοχή της την κάρτα μόνιμης ασυλίας και η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας, ήταν ασφαλείς από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού δεν μπορούσαν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Αρχικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Φανή Ζιώγα. Ωστόσο, η Καλλιόπη Μπεζαντέ έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας και «έσωσε» τον Νικήτα. Επόμενοι στην κατάταξη ήταν ο Νίκος Μπέρκας και ο Μάριος Λιόλιος με την Καλλιόπη να επιλέγει τον Νίκο Μπέρκα.


Καλεσμένος των τριών κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν o ταλαντούχος chef, με σπουδές Sommelier, Χάρης Νικολούζος, ο οποίος έφερε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους.

Η Φανή Ζιώγα και ο Νίκος Μπέρκας έδωσαν μαγειρική μάχη, διεκδικώντας τη θέση τους στο MasterChef.


Οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Νίκος Μπέρκας, καθώς είχε χειρότερη βαθμολογία από τη Φανή.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Φανή Ζιώγα ενημέρωσε τους κριτές ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Συγκεκριμένα, είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Σεφ θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ που έκανα το πιάτο σας, δε μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους... Οπότε θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ...».

Μετά την απρόοπτη εξέλιξη, οι κριτές είπαν στον Νίκο Μπέρκα ότι παραμένει στον διαγωνισμό. Ωστόσο ο Νίκος έκανε λόγο για ξεκάθαρη νίκη της Φανής και είπε στους κριτές ότι θέλει χρόνο να σκεφτεί, προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραμείνει.

Η Φανή Ζιώγα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.