Breaking News

MasterChef: Ανατροπή στη «μάχη» για την τελευταία ποδιά - Ο λόγος που απουσίαζε η Αναστασία (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των επιστροφών, η οποία επιφύλαξε εκπλήξεις.

Τις πρώτες δύο μέρες, κατάφεραν να πάρουν τη λευκή ποδιά και να επιστρέψουν στο MasterChef η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νίκος Μπέρκας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η Βασιλική Δροσάτου.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, οι 15 διαγωνιζόμενοι είδαν την τελευταία φάση των επιστροφών από την ασφάλεια του εξώστη.

Όταν έφτασε η ώρα να μπουν στο πλατό οι παίκτες που διεκδίκησαν μια δεύτερη ευκαιρία, έλειπε η Αναστασία Ντμίτρουκ.

«Είστε δύο, κανονικά θα ήσασταν τρεις. Λείπει η Αναστασία, θα ήθελε πάρα πολύ να το παλέψει, για να μπει ξανά στο σπίτι του MasterChef. Ωστόσο, λόγω των εξελίξεων στη γενέτειρά της (Ουκρανία), η Αναστασία έπρεπε να υποστηρίξει την οικογένειά της και τη μητέρα της. Εμείς κατανοούμε απόλυτα και είμαστε μαζί της σε όλο αυτό», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.


Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και ο Στέφανος Σαμανής έδωσαν μαγειρική μάχη για να συμπληρώσουν την τελική 16αδα του MasterChef.

Ο Γρηγόρης νίκησε στην πρώτη δοκιμασία, που απαιτούσε από τους παίκτες να φτιάξουν 20 τέλεια τηγανητά αυγά. 

Στη συνέχεια, ως νικητής της πρώτης δοκιμασίας, ο Γρηγόρης επέλεξε το βασικό υλικό με το οποίο μαγείρεψαν: τις καραβίδες.


Οι προσπάθειές τους δεν ικανοποίησαν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να μη δώσουν σε κανέναν τους ποδιά

Να  σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης είπε ότι νιώθει πιεσμένος ψυχολογικά. Μάλιστα, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν θέλει να συνεχίσει στον διαγωνισμό, ο Γρηγόρης έκανε λόγο για ανάμεικτα συναισθήματα

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έχω τους φίλους μου. Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία μου στον διαγωνισμό, μαγειρικά. Όλα τα άλλα που έγιναν και δεν κατάλαβα πώς έγιναν κάποια πράγματα συγκεκριμένα, όχι απλά θα τα άλλαζα, αν το ήξερα δε θα τα έκανα ποτέ... Κάποιο συγκεκριμένο πράγμα που με έχει πειράξει βαθιά... Δεν είναι η ώρα να το πω. Θα το πω όταν πρέπει», είπε ο Γρηγόρης στην κάμερα της παραγωγής.


Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας των επιστροφών, στο MasterChef συνεχίζουν 15 παίκτες.