Breaking News

MasterChef: Η νικήτρια ομάδα και η παίκτρια που πήρε την ασυλία και πέρασε στη δεκάδα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του MasterChef της Πέμπτης (28/4), ήταν η ώρα για το συμβούλιο, όπου οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με αγωνία, αναμένοντας να μάθουν το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας.

Οι δύο ομάδες είχαν κληθεί να μαγειρέψουν βασικές ιταλικές τεχνικές, σε ένα δημιουργικό μενού τεσσάρων πιάτων, με καλεσμένη την Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα κα Patrizia Falcinelli. Οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα, που ήταν η Κόκκινη.


Οι «Κόκκινοι» είχαν τη χαρά να γιορτάσουν τη νίκη και την είσοδό τους στη χρυσή δεκάδα του διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, απολαμβάνοντας αυθεντικό ιταλικό φαγητό δια χειρός Μάγκυς Ταμπακάκη στο εστιατόριο της “Napul’è Italian Comfort Food & Wine".


Στο μεταξύ οι «Μπλε» έδωσαν μαγειρική μάχη, διεκδικώντας τη μία και μοναδική ασυλία. Στην πρώτη φάση της δοκιμασίας ασυλίας, που απαιτούσε από τους παίκτες να ετοιμάσουν μια κλασική συνταγή ζυμαρικών, νικήτριες αναδείχθηκαν η Ελπίδα Μορφούλη και η Ελισάβετ Κοντοκώστα.

Στη δεύτερη φάση, που έπρεπε να φτιάξουν τρεις τέλειες πίτσες, την καλύτερη προσπάθεια είχε η Ελπίδα Μορφούλη.

Η Ελπίδα, που κέρδισε την ασυλία, δεν θα μπορεί να ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο που θα αναδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση, οπότε εξασφάλισε την είσοδό της στους TOP 10 του φετινού διαγωνισμού.