Breaking News

Όταν συναντήθηκαν, για πρώτη φορά, η Α. Βουγιουκλάκη και η Ρ. Βλαχοπούλου - «Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Μάκη Δελαπόρτα, ο οποίος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ανέκδοτες ιστορίες από τον ελληνικό κινηματογράφο

Ο «συλλέκτης αναμνήσεων» μίλησε για τη λατρεία που είχε από παιδί στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και εξήγησε πώς κατάφερε να περισώσει 300 παλιές ελληνικές ταινίες πριν καταστραφούν.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Δελαπόρτας είπε για την πρώτη συνάντηση που είχαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου:

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη. Η Αλίκη, όμως, την αγαπούσε πολύ και μου έλεγε "Τι τυχερός είσαι που κάνεις παρέα με τη Ρένα, θέλω να τη γνωρίσω από κοντά". Εκείνη τη βραδιά γνωρίστηκαν και σε μία εβδομάδα πήρα την Αλίκη και την πήγα στο σπίτι της Ρένας για να φάμε.

Ενημέρωσα τη Ρένα ότι η Αλίκη δεν τρώει τίποτα... "Θα της έχεις λίγο ψαράκι και λίγη σαλατούλα". Λέει "Θα κάνω και κανένα κατσικάκι μην έρθει και κάποιος άλλος". Η Αλίκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε κάποια δεξίωση. Τελικά, άλλαξε ρούχα και πήγαμε.

Περάσαμε υπέροχα εκείνο το βράδυ και βγάλαμε φωτογραφίες. Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα, γιατί δεν την είχε γνωρίσει ποτέ από κοντά. Εκείνο το βράδυ έσκασε στο φαΐ η Αλίκη, έφαγε και κατσικάκι και πατατούλες... Ενώ της είχε το ψαράκι, όταν της είπε η Ρένα "Mωρή φάε να λιγδώσει το έντερό σου", εκεί  τελείωσε...».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.