Breaking News

Παντρεύτηκαν o Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O γιος του David Beckham, ο 23χρονος Brooklyn και η 27χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Nicola Peltz, παντρεύτηκαν χθες, Σάββατο, στη Φλόριντα.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είχαν αρραβωνιαστεί τον Ιούλιο του 2020, μετά από σχέση περίπου 9 μηνών, ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν τον περασμένο χρόνο, ωστόσο ο γάμος τους αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Το εpωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο οικογενειακό κτήμα της οικογένειας Peltz, στο Palm Beach της Φλόριντα, αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Brooklyn και η κόρη του 79χρονου δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz αντάλλαξαν ένα παρατεταμένο φιλί μπροστά σε διάσημους καλεσμένους, όπως η Eva Longoria, η Mel C, η Emma Bunton, ο Gordon Ramsay, η θρύλος του τένις Serena Williams κ.α.


Η διαδικασία για την τελετή ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα. Η τελετή - στην οποία απαγορεύτηκε η είσοδος σε φωτογράφους - πραγματοποιήθηκε σε μια από τις τεράστιες σκηνές που στήθηκαν στο κτήμα της οικογένειας. Στις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν, οι δυο τους διακρίνονται μέσα στη σκηνή. 

Στο γάμο φάνηκε να υπάρχουν έξι κουμπάροι - ανάμεσά τους τα αδέρφια του Brooklyn, ο Romeo και ο Cruz - και έξι κουμπάρες. Η μικρή αδερφή του Brooklyn, η 10χρονη Harper, ήταν παρανυφάκι.


Η τελετή ολοκληρώθηκε στις 6.30 το απόγευμα. Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, όπου το μενού επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Thierry Isambert, ο οποίος μαγείρευε κάποτε για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Οι γονείς του Brooklyn, η Victoria και ο David Beckham, έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι και κατά τη διάρκεια της τελετής έλαμπαν από χαρά.



Δείτε το σχετικό βίντεο του ANT1.



Πληροφορίες από: Daily Mail