Breaking News

Σ. Καρύδη: «Δεν έχω βρει το λόγο να παντρευτώ - Δεν έγινα μητέρα για να μη γίνω σκλάβα των παιδιών μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το ξεκίνημα και για την υπέροχη διαδρομή της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

«Ήξερα πάντα ότι το έχω με την υποκριτική, αλλά φοβόμουν την απόρριψη και την αποτυχία», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ήταν μια τεράστια έμπνευση η σειρά "Παρά Πέντε". Όντως δεν με ήθελαν αυτοί οι δύο (σσ. Γιώργος Καπουτζίδης και Μιχάλης Μαρίνος). Μάλιστα, το βράδυ έπαιζαν χαρτιά κι επιτραπέζια και σκέφτονταν οποιονδήποτε να παίξει για να μην είμαι εγώ γιατί ο Μιχάλης είχε όντως την εντύπωση ότι θα είμαι κάποια που δεν θα μιλά σε κανένα και θα είμαι μέσα στα βιβλία... Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, πάντα το λέω και τον ευγνωμονώ, μου πρότεινε αυτόν το ρόλο. Όταν το διάβασα, "ξέκλεισα" κάτι άλλο που είχα σχεδόν κλείσει. Το έκλεισα με λιγότερα λεφτά γιατί ήθελα να το κάνω οπωσδήποτε», αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Δεν απορρίπτω το γάμο, μια χαρά θεσμός είναι, απλώς δεν έχω βρει το λόγο να το κάνω. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση μπορεί να με κάνει να νιώσω μια  νομιμότητα, που θα με τρομάξει... Ο λόγος που αποφάσισα να μην κάνω παιδιά είναι γιατί θα γινόμουν σκλάβα των παιδιών και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω... Ένιωσα ότι δεν έχω τα αποθέματα ούτε την όρεξη να αφιερωθώ σε ένα παιδί και ήταν κάτι που ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα».

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

Επίσης, μοιράστηκε την εμπειρία της από την παρουσίαση, ενώ τόνισε ότι της αρέσει να συμμετέχει σε ταινίες, ωστόσο σημείωσε πως δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα σενάρια στην  Ελλάδα.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.