Breaking News

Survivor - Κουρεντή για Κατσαούνη: «Το φιλί ήταν αθώο κι αυθόρμητο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Love it» φιλοξενήθηκε η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο Survivor. Μεταξύ άλλων, είπε για το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη, το οποίο «ναυάγησε»:

«Όταν μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε κάτι κακό απ' έξω. Μου είπε απλά πως έξω έχει γίνει ένας ντόρος με τον Κατσαούνη. Ο Άρης με ρώτησε αν όντως τον γουστάρω, γιατί δεν το πίστευε. Εγώ του απάντησα πως όντως νιώθω κάποια πράγματα.

Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός και αληθινός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του ή αν ταιριάζουν οι κόσμοι μας. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου... Το είδα στις πράξεις του... Όταν μπήκε ο Άρης, εγώ είχα ήδη αρχίσει και απομακρυνόμουν από τον Γιώργο...

Το φιλί, που είδατε, ήταν αθώο κι αυθόρμητο και δεν είχε τη βαρύτητα που απέκτησε στη συνέχεια... Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι θα συνεχίσουν να τραβάνε οι κάμερες... Εγώ ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και πως ένιωθα πράγματα γι' αυτόν τον άνθρωπο...».

Δείτε το βίντεο.