Breaking News

Survivor: Νίκησαν οι Μαχητές - Μεγάλη ένταση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - «Η οικογένεια είναι άβατο, δεν την αγγίζεις» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας, οι Μαχητές ανέκαμψαν και νίκησαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Νωρίτερα, οι Μαχητές είχαν εκφράσει την ενόχλησή τους για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και για όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Από την πλευρά του, ο Στάθης Σχίζας των Διασήμων είπε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Στην αρχή είχε πλάκα αλλά τώρα δίνει μια μαυρίλα στο Survivor. Μας έπιασε το κεφάλι μας στο συμβούλιο και με τον Εμμανουήλ και με τους Μπλε. Αυτό που είπε στον Τάκη Καραγκούνια, ότι δεν είναι υπόδειγμα πατέρα, με πείραξε πολύ. Αν μου το είχε πει, θα είχα γίνει έξαλλος. Δεν μπορείς να ξέρεις το πώς ένας πατέρας μεγαλώνει το παιδί του, με τι στερήσεις, με πόση δυσκολία έμεινε έγκυος η γυναίκα του. Κάποιοι άνθρωποι έχουν προβλήματα στο να κάνουν παιδιά. Κάποιοι υποφέρουν για τα παιδιά τους».

Και πρόσθεσε: «Ο Τάκης ξενιτεύεται και πηγαίνει στη Σομαλία και στα καράβια για να ζήσει το παιδί του. Βρίσκεται στο ριάλιτι για να πάρει το έπαθλο και να σπουδάσει το παιδί του και δεν του πέφτει λόγος του κάθε Εμμανουήλ να κρίνει τον Τάκη αν είναι σωστός πατέρας ή όχι. Ο μοναδικός που θα τον κρίνει, είναι το παιδί του. Η οικογένεια είναι άβατο, δεν την αγγίζεις».


Η νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κρίθηκε σε flag race. Μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα, οι Μαχητές κατάφεραν να νικήσουν. Τον τελευταίο πόντο κέρδισε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ενώ προηγήθηκε το run της Βρισηίδας Ανδριώτου.


Στην καλύβα των Μαχητών σημειώθηκε μεγάλη ένταση, καθώς η κατάσταση συνεχίζει να είναι έκρυθμη, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να εξοργίζει για ακόμη μία φορά τους συμπαίκτες του με τη στάση του.

Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος και άρχισε να του φωνάζει να μην ξαναπιάσει στο στόμα του το παιδί του.