Breaking News

Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή για Κατσαούνη: «Eκτέθηκα με έναν άνθρωπο που δεν μου άξιζε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μυριέλλα Κουρεντή αποχώρησε από το Survivor και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο «Love it», που προβλήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Νιώθω καλά που δεν είμαι πλέον στην καλύβα. Ήθελα να φύγω. Κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης ζήλευα, καθώς ήξερα ότι θα μπει στο αεροπλάνο και θα γυρίσει στην πατρίδα. Για μένα ήταν σημαντικό το ό,τι ήμουν πέντε φορές υποψήφια και ο κόσμος με στήριξε», τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Μεταξύ άλλων, κατέκρινε τη στάση του Άρη Σοϊλέδη και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ενώ είπε για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή:

«Κόλλησα με τη Σταυρούλα, η οποία είναι ένα πάρα πολύ παρεξηγημένο πλάσμα. Έχει αδικηθεί η  αξία της μέσα στο παιχνίδι, για μένα είναι η Νο 1 παίκτρια και από αγόρια και από κoρίτσια. Δεν είναι ο Άρης που τον έχει κερδίσει και 3 φορές».


Στη συνέχεια, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε για το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη, το οποίο είχε άδοξο τέλος:

«Με τον Κατσαούνη δεν θα έκανα ποτέ κλικ αν ήμασταν από την αρχή στην ίδια ομάδα... Η ιστορία ξεκίνησε σαν μία ανάγκη μου να ξεφύγω από τις δυσκολίες που βίωνα. Στην πορεία αυτή η ανάγκη έγινε όντως έλξη, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για να καταλάβω τη νοοτροπία του και το πόσο διαφορετικοί είμαστε. 

Αρχικά είπα ότι έχω σχέση για να με αφήσουν ήσυχη, αλλά δεν έχω τη σχέση που νομίζουν όλοι με τον John. Γι' αυτό και δεν ένιωθα άσχημα, ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι κακό, δεν είχα κερατώσει κάποιον εκεί έξω. Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση για να μην μου την πέσει... 

Κάποιος είχε πει στον Κατσαούνη ότι έχω σχέση, αλλά δεν τον ένοιαζε. Κι εκείνος είχε κάποια κοπέλα έξω... Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του Κατσαούνη. Έχω ψυχική ένωση με τον John, κάτι που δεν θα μπορούσε να καταλάβει ο Γιώργος.

Είπα στον Κατσαούνη ότι "επειδή αυτό που έχουμε πουλάει, καλύτερα να το προστατεύσουμε"... Όταν του έδωσα το γράμμα απέφυγα το φιλί του, προσπαθούσα να τον ξεκόψω, αλλά εκείνος ήθελε να φαίνεται ότι γουστάρουμε ο ένας τον άλλο... Η  Ναυσικά μου έλεγε να μην το κόψω τελείως, αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.... Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν με τον Κατσαούνη εδώ και πολύ καιρό, σκεφτόμουν "Γιατί να εκτεθώ με έναν τέτοιο άνθρωπο, που ουσιαστικά δεν μου άξιζε ο χαρακτήρας του"».