Breaking News

Survivor - Ν. Αντωνόπουλος: «Ένιωσα αδικία που έφυγα εγώ και παρέμεινε ο Κωνσταντίνος» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η  εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις του Νίκου Αντωνόπουλου, που αποχώρησε από το Survivor.

Ο Νίκος Αντωνόπουλος τέθηκε αντιμέτωπος με τον Νίκο Γιάννη, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Στέλλα Ανδρεάδου, ωστόσο συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Όταν είδα την τετράδα πίστευα πως θα μείνω στο παιχνίδι, διότι αγωνιστικά ήμουν καλύτερος από τους άλλους τρεις υποψηφίους. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το κομμάτι ριάλιτι και το σόου που έκανε ο Κωνσταντίνος. Όλα αυτά που έκανε μπορεί να είχαν δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα του, αλλά όπως φαίνεται αρκετή μερίδα του κοινού αρέσκεται σε αυτές τις συμπεριφορές, οπότε ήταν και αυτό κάτι που τον βοήθησε στην ψηφοφορία», είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Τον Κωνσταντίνο τον είχα δει τυχαία σε κάποια βίντεο που είχαν γίνει viral, με τους 1.500 κοιλιακούς που έλεγε ότι έκανε καθημερινά... Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, διότι έθιξε έννοιες πολύ βαριές... Δεν σεβάστηκε τον θάνατο του πατέρα του Τάκη... Ένιωσα αδικία που έφυγα εγώ και παρέμεινε ο Κωνσταντίνος».

Δείτε στα βίντεο τις δηλώσεις του.