Breaking News

Survivor: Οι Κόκκινοι ταξίδεψαν στο Μαϊάμι - Βρισηίδα: «Ο Άρης δεν τα έδωσε όλα, ήθελε να χάσουμε για να πάει με τους φίλους του» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μαϊάμι ήταν το έπαθλο στο αγώνισμα που πραγματοποιήθηκε στο Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor με ένα εντυπωσιακό έπαθλο. Ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει ότι θα λείψει για κάποιες ημέρες και πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Τη θέση του πήρε ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, ο οποίος πρόσφερε ως έπαθλο ένα ταξίδι στο Μαϊάμι


Με το σκορ να είναι 9-9, Στάθης Σχίζας - Σταυρούλα Χρυσαείδη από τους Κόκκινους και Άρης Σοϊλέδης - Βρισηίδα Ανδριώτου από τους Μπλε ρίχτηκαν στη μάχη στο τελευταίο παιχνίδι. Οι Κόκκινοι επικράτησαν τελικά με 10-9 και πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους.


Οι Κόκκινοι αποφάσισαν να πάρουν μαζί τους στο Μαϊάμι από τη μπλε ομάδα τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος με τη σειρά του πήρε μαζί του τον Γιώργο Ταλάντσεβ.


«Νιώθω ότι έτρεξα τζάμπα γιατί ο Άρης δεν τα έδωσε όλα, δεν ήθελε τόσο πολύ να κερδίσει... Μετά την ανακοίνωση ότι θα πάνε και δύο άτομα της χαμένης ομάδας, ο Άρης άλλαξε στο τελευταίο παιχνίδι. Ξέραμε όλοι ότι θα πάνε ο Άρης και ο Ταλάντσεβ. Ο Άρης είναι πολύ καλός στο στόχο, αλλά έριχνε όπου να 'ναι. Δεν τον ένοιαζε γιατί προτιμούσε να χάσουμε και να πάει με τους φίλους του, τους Κόκκινους», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.


Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που υποστηρίζει ότι υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, τόνισε στην κάμερα της παραγωγής ότι ο Άρης επέλεξε τον Γιώργο Ταλάντσεβ για να μην προδοθεί.


Όσο για τους Κόκκινους, έζησαν αξέχαστες στιγμές στο ταξίδι τους στο Μαϊάμι...