Breaking News

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, στο οποίο κυριάρχησε για ακόμη μία φορά η ένταση στη Μπλε ομάδα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει έκκληση στο κοινό να διώξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Νωρίτερα, μετά την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, στο δεύτερο αγώνισμα οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν, με τη νίκη να κρίνεται σε flag race.

Στο συμβούλιο, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της έντασης. Η στάση του έχει αποσυντονίσει τους Μαχητές, οι οποίοι ελπίζουν στην αποχώρησή του, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει έκκληση στο κοινό να μην τον κρατήσει στο παιχνίδι.


Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ των Μαχητών. Η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, έβγαλε στον «τάκο» τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Στην ψηφοφορία των Διασήμων, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ενώ ο Στάθης Σχίζας, που κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Νίκο Γιάννη.


Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νίκος Αντωνόπουλος, Νίκος Γιάννης (Διάσημοι) και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Στέλλα Ανδρεάδου (Μαχητές).