Breaking News

Survivor: Στα «μαχαίρια» Καραγκούνιας και Κατσαούνης - Η «τηλεόραση» των Μαχητών και τα λαχταριστά έπαθλα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διάσημοι και Μαχητές διεκδίκησαν στο αγώνισμα του Σαββάτου το έπαθλο φαγητού. Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Γιώργου Κατσαούνη. Ποια ομάδα απόλαυσε τα λαχταριστά εκλέρ στα 
«Παιχνίδια της Καραϊβικής»;

Πριν το αγώνισμα, η «τηλεόραση» του Τάκη Καραγκούνια έκανε θραύση στην παραλία των Μαχητών. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έφτιαξε με ξύλα μία τετράγωνη «οθόνη». 

Οι παίκτες τρόλαραν ο ένας τον άλλο, με τη Σοφιάννα Αβραμάκη να λέει με χιούμορ για τη Μαίη Εμμανουηλίδου: «Άλλες είναι παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην κωπηλασία κι άλλες στην ιππασία!».


Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας κατηγορήθηκε από τους Διάσημους ότι έριξε επίτηδες χώμα στο πρόσωπο του αντιπάλου του Νίκου Γιάννη.

Ο παίκτης των Μπλε είπε «Θέλω να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι» και ακολούθησε ένταση με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος υποστήριξε τον Νίκο Γιάννη.


Τελικά, νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι, με τον Νίκο Αντωνόπουλο να κερδίζει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του. Οι Κόκκινοι πανηγύρισαν τη νίκη τους και απόλαυσαν το λαχταριστό έπαθλο, που ήταν πίτσα.


Μετά το τέλος του αγωνίσματος, συνεχίστηκε η ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη.


Στην παραλία των Μπλε, ο Τάκης Καραγκούνιας συνέχισε να είναι έξαλλος με τον Κατσαούνη, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση και με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με τη Σοφιάννα Αβραμάκη να εκνευρίζεται, τονίζοντας στην κάμερα ότι δεν αντέχει άλλο τις συνεχόμενες εντάσεις.


Η έντονη αντιπαράθεση Τάκη Καραγκούνια -  Γιώργου Κατσαούνη σχολιάστηκε και στην παραλία της κόκκινης ομάδας.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με «Τα παιχνίδια της Καραϊβικής», όπου νίκησαν ξανά οι Διάσημοι και απόλαυσαν εκλέρ σοκολατένια, γεμιστά με βανίλια και κρέμα.