Breaking News

Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων η Τέα Πρέλεβιτς (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το απόγευμα της Πέμπτης, η Τέα Πρέλεβιτς γνωστοποίησε ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η επιχειρηματίας και αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς έγραψε:

«Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε για εμένα αυτό το υπέροχο ταξίδι της κατάψυξης των ωαρίων μου... Όμως ως Πρέσβειρα για την Ελλάδα της διεθνούς καμπάνιας «Η Σωστή Στιγμή», έχω πολλή γνώση ακόμα να μοιραστώ μαζί σας σχετικά με τη διατήρηση της γονιμότητας!

Χθες πραγματοποιήθηκε η ωοληψία. Καταλαβαίνω πως η βασική έννοια όλων των γυναικών (όπως και η δική μου) είναι αν θα νιώσουν πόνο ή πόσο γρήγορη είναι η ανάρρωση μετά... Νομίζω ότι αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει ακριβώς πόσο εύκολη & ανώδυνη είναι η όλη διαδικασία!

Ήδη νιώθω τεράστια ανακούφιση που έχω εξασφαλίσει τη «σωστή στιγμή» για το δικό μου μέλλον - έχω δηλαδή την ασφάλεια ότι θα μπορέσω να αποκτήσω παιδί αν και όποτε νιώσω έτοιμη! Νιώθω και την ανάγκη να σας ξαναπώ ότι η μητρότητα είναι επιλογή, γι’ αυτό και παροτρύνω όσες γυναίκες θέλουν ή πρέπει να την αναβάλουν για οποιονδήποτε λόγο να το κάνουν».