Breaking News

Χρύσα Ρώπα: «Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες σχέσεις, ήμουν η τελευταία που το έμαθα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Αννίτα Πάνια υποδέχθηκε στην εκπομπή «Ανοιχτά» τη Χρύσα Ρώπα, η οποία άνοιξε την καρδιά της.

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της στην εφηβεία, όταν έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα, με τον οποίο απέκτησε το γιο της. Συγκεκριμένα, είπε στην Αννίτα Πάνια:

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή σαν ζευγάρι, λόγω της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα, απέκτησα φίλους και εχθρούς. Ήταν για κακό αυτό...

Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, με παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν... ανακαλύψεις, αλλά ήταν αυτό το "Εντάξει, θα το δούμε". Ωστόσο απ' αυτή τη σχέση ήρθε ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος, είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί...

Εμείς δεν έχουμε επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Εγώ το έχω κόψει... Βγάζω από τη ζωή μου τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας, λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου νομίζω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση, από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να ακουστεί αυτό, αλλά χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου...».