Breaking News

Αργύρης Αγγέλου: «Είχα πάθει υπερκόπωση, έφτασα 54 κιλά και λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος εξομολογήθηκε:

«Κάποια στιγμή, αναγκάστηκα να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Δηλαδή, αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να πατήσω ένα "pause". Πρέπει να ήταν το 2011 και λέω το "πρέπει" γιατί σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν...

Τότε, λοιπόν, δούλευα πάρα πολύ, ενώ το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Λόγω δουλειάς, μου ήταν εύκολο να περάσει μία μέρα χωρίς να φάω γιατί δεν προλάβαινα. Έτρωγα κάτι στο πόδι. Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός μου έπαθε υπερκόπωση...

Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά - τώρα είμαι 78 - και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, τελείωσε η παράσταση κι έπεσα κάτω.

Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Καπουτζίδης και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει "σύρμα" από φίλους μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πώς οδήγησα να πάω στο σπίτι του. Με το που ανοίγει την πόρτα, πέφτω κάτω.

Μετά από παρότρυνση του Γιώργου, πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου και του είπα ότι κάτι συμβαίνει, ότι κλάταρα. Ο γιατρός, που με είδε, διέγνωσε αδυναμία τρομερή. Πήγα στο νοσοκομείο κι έμεινα πέντε μέρες.

Μετά πήγα στους γονείς μου για 8 μήνες και ανάρρωσα, ενώ πέρασα και στιγμές μαζί τους που είχα χάσει τα προηγούμενα χρόνια. Το επόμενο διάστημα ο μπαμπάς μου πέθανε, ωστόσο πρόλαβα και του είπα όσα ήθελα να του πω».