Breaking News

Α. Υψηλάντη: «Μια καινούρια μέρα για το ανθρώπινο είδος - Θα είχαν καταρρακωθεί πολλά ονόματα του '60 αν υπήρχε το Metoo» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης ήταν η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία μίλησε για όλα.

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε.

«Οι παλιοί ηθοποιοί είχαν τη βάση στο θέατρο. Ο Θανάσης Βέγγος έπαιζε τον εαυτό του, δεν έπαιζε κάποιον ρόλο», τόνισε η σπουδαία ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, εξήγησε τη θέση που έχει ο έpωτας και η φιλία στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στην ξεχωριστή «Κυρία Κλάιν», που υποδύεται στο θέατρο «Αργώ».

Επίσης, σημείωσε ότι αν υπήρχε τη δεκαετία του '60 το κίνημα Metoo, θα είχαν καταρρακωθεί πολλά και μεγάλα ονόματα του χώρου. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Θα είχαν καταρρακωθεί πολλά και μεγάλα ονόματα αν υπήρχε τότε το Metoo. Όμως, άλλο το έργο των ανθρώπων κι άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Διότι με τον ίδιο τρόπο και αριστουργήματα της παγκόσμιας τέχνης θα έπρεπε να τα βγάλουμε από τα μουσεία, αν δούμε τον χαρακτήρα των ανθρώπων. Είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο, πρέπει να τα ξεχωρίζουμε.

Είναι μια καινούρια μέρα για το ανθρώπινο είδος, γενικότερα... Κάθε βήμα που γίνεται, ξορκίζει πράγματα και φόβο... Πρέπει να καταλάβουμε ότι, όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα, όλοι μπορεί να έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης, όχι μόνο ο θύτης... Το περιβάλλον ευθύνεται κι αυτό που δεν βοηθάει το θύμα και δεν σταματάει τον θύτη...

Έχω υπάρξει θύμα χειραγώγησης από ικανό και σημαντικό συνάδελφο, αλλά δεν μπορούσα να τον καταγγείλω, γιατί θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι το έκανε για να γίνω εγώ καλύτερη... Η ισότιμη σχέση μεταξύ ανθρώπων και ο αλληλοσεβασμός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Ο πιο ισχυρός θέλει πάντα να εξουσιάσει τον άλλον, γιατί έτσι καλύπτει την προσωπική του αδυναμία...».

Δείτε τη συνέντευξη.