Breaking News

Άννα Μπεζάν: «Φρίκαρα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, με έπιασε κρίση πανικού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Άννα Μπεζάν. Μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στον σύντροφό της Δημήτρη Παππά, το γιο της Χριστίνας Παππά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι... έγκυος, οπότε είμαι σε μία όμορφη φάση της ζωής μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μια τέτοια διαδικασία θα με έκανε τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ζορίστηκα πολύ, είχα εμετoύς πολλούς και έχασα και πολλά κιλά. Τώρα είμαι 5,5 μηνών και είμαι καλύτερα. Ωστόσο, στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά. Το μωράκι είναι μια χαρά και κλωτσάει. Στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά που με κλωτσούσε, τώρα κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει την ψυχραιμία και το χιούμορ μου και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του», είπε η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο.

Και πρόσθεσε: «Φρίκαρα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, σε μία τόσο σύντομη σχέση, με έπιασε κρίση πανικού. Ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος από μένα. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι το θέλουμε το μωρό».

«Η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Πάππα τζούνιορ. Το αξίζει, όσο το συνειδητοποιεί είναι τρελαμένη. Τη Χριστίνα τη σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη, είμαστε ακόμη σε φάση γνωριμίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, δεν μου έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου... Νομίζω ότι το αφήνει για να κάνει κάτι εντυπωσιακό. Θέλω να απολαύσω τη γέννα, να το ζήσω 100%», κατέληξε η Άννα Μπεζάν.

Δείτε το βίντεο του Mega.