Breaking News

Απολαυστικός ο Κωστής Σαββιδάκης στο «Εξομολογητήριο»: «Συγχώρα με Θεέ μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κωστής Σαββιδάκης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «After Dark», όπου, μετά τη συζήτησή του με τον Θέμη Γεωργαντά, οδηγήθηκε στο Εξομολογητήριο. Ο παπάς των «Άγριων Μελισσών» ήταν απολαυστικός και αποκαλυπτικός. 

• «Θα προτιμούσα να μην ξαναφάω ποτέ γλυκό από το να μην ξανακάνω σeξ... Ξεκάθαρο! Στα γλυκά έχω μεγάλη αδυναμία, αλλά έχω περισσότερη στο σeξ. Συγχώρα με Θεέ μου!».

• «Νομίζω ότι είπα ψέματα για τελευταία φορά πριν λίγο, όταν είπα ότι θα προτιμούσα το σeξ από το γλυκό!... Νομίζω πως έχω πολύ καιρό να πω ψεματάκια...».

• «Για μένα δεν υπάρχει αμαρτία, όλες συγχωρούνται και το λέω πολύ ειλικρινά. Δεν υπάρχει αμαρτία. Προφανώς δεν θα σκότωνα άνθρωπο, εντάξει... αλλά όλα τα άλλα νομίζω πως μπορούμε να τα καλύψουμε και να τα δικαιολογήσουμε... Μπορούμε να κάνουμε θαύματα...».

• «Νομίζω ότι η πιο σeξι Ελληνίδα είναι η Θεοφανία Παπαθωμά».

• (Θα ξύριζε τα μούσια του για κάποιον ρόλο;) «Εξαρτάται τι ρόλος θα ήταν και πόσα χρήματα θα έπαιρνα. Τα μούσια μου τα έχω πάνω από 20 χρόνια. Είναι κομμάτι δικό μου. Νομίζω ότι αν ξυριστώ δεν θα με αναγνωρίζω, θα είμαι άλλος».

• «Το πιο ακραίο μέρος που έχω κάνει σeξ ήταν... μες στη θάλασσα, έξω από τη θάλασσα, πάνω σε καράβι, μέσα σε καράβι! Αυτά... Είμαι από νησί, έχω γεννηθεί στη Ρόδο, με καταγωγή από την Κρήτη, οπότε η αλμύρα μου πάει. Στο αεροπλάνο, κάποια στιγμή, κάτι είχε γίνει, χωρίς να ολοκληρωθεί... Στο λεωφορείο όχι, στο τρένο όχι...».

Δείτε το βίντεο του Open.