Breaking News

Άσπα: «Η μητέρα μου έχει γλυκόπικρο συναίσθημα, ο χώρος της θυμίζει τον αδελφό μου, Mad Clip» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2night Show» ήταν καλεσμένη η Άσπα, η αδερφή του αδικοχαμένου Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που «αναγεννήθηκε» καλλιτεχνικά μέσα από τις «Στάχτες» της, μίλησε για την αναπάντεχη επιτυχία του τραγουδιού της και θυμήθηκε στιγμές από τη ζωή της: τα παιδικά χρόνια με τον αδερφό της Mad Clip, την αγάπη για τη μουσική που της μετέδωσε,  το τραγούδι που έγραψαν μαζί και την επιθυμία της να το μοιραστεί με τον κόσμο.

«Δουλεύω στην εστίαση από τα 17 μου. Σπούδασα τουριστικά επαγγέλματα και δουλεύω σε ένα ξενοδοχείο. Μου άρεσε ότι είχε σχέση με τον κόσμο. Από μικρή τραγουδούσα, είχα καραόκε. Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι με τον Mad Clip, αλλά ο αδερφός μου πηγαινοερχόταν στην Αμερική. Παλιά είχε στίχους και τα έχουμε σε ένα κουτί, έγραφε από μικρός. Ήταν σαν έμπνευση ο αδερφός μου», δήλωσε η Άσπα.

Και συνέχισε: «Ο αδερφός μου αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο γιατί ήταν ο εαυτός του και ήταν πολύ καλός στο είδος του... Με είχε πάει πέρσι τον Απρίλιο να δοκιμάσω ένα τραγούδι, το οποίο δεν ήταν ντουέτο. Όταν με άκουσε, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, είναι πολύ σημαντικό, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο».

«Ο αδερφός μου είχε χρυσή καρδιά, ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Ήθελε να τους βοηθήσει όλους και ήταν ευγνώμων για όλο αυτό που ζούσε. Ποτέ δεν ξέχασε από πού προήλθε, δεν άλλαξε και ήταν αυθεντικός...», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι, είχε γλυκόπικρο συναίσθημα, γιατί αυτός ο χώρος της θυμίζει τον αδερφό μου. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και ίσως αυτό την ανησυχεί... Με στήριξαν πάρα πολύ οι καλλιτέχνες από το χώρο του... Δεν θα ήθελα ποτέ να φανεί ότι πάω να τον εκμεταλλευτώ. Δεν το έκανα ούτε εν ζωή, οπότε δεν θα το κάνω ούτε τώρα», πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - η όμορφη τραγουδίστρια.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.