Breaking News

Britney Spears: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια, ανακοίνωσε ότι απέβαλε (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύσκολες ώρες περνάει η Britney Spears, η οποία γνωστοποίησε ότι απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε, περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή της ότι ετοιμάζεται να γίνει μαμά για τρίτη φορά.

Η Britney Spears απέκτησε δύο γιους, τον 16χρονο Sean Preston και τον 15χρονο Jayden James, από το γάμο της (2004-2007) με τον Kevin Federline.

Το 2016 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Sam Asghari, η οποία επισημοποιήθηκε στις αρχές του 2017, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν. Ο 28χρονος είναι personal trainer και ηθοποιός.


Το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) αποκάλυψε ότι απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε. Συγκριμένα, ανέβασε στο Instagram την κοινή δήλωσή της με τον αρραβωνιαστικό της, η οποία αναφέρει:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε νωρίς στην εγκυμοσύνη το μωρό μας. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο για να το ανακοινώσουμε, ωστόσο ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να μοιραστούμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».