Breaking News

Δίκη Π. Φιλιππίδη: «Ξέσπασε σε κλάματα η δεύτερη καταγγέλλουσα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Θάνος Βάγιος μετέφερε τις εξελίξεις από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία συνεχίζεται σήμερα (13/5) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης του Πρωινού ανέφερε:

«Περίεργα ξεκίνησε η πέμπτη συνεδρίαση, κατά την οποία καταθέτει η πρώτη καταγγέλλουσα. Οι τόνοι ανέβηκαν με την έναρξη της συνεδρίασης.

Το λόγο έλαβε η κυρία Μπακιρτζίδη - η δεύτερη συνήγορος υπεράσπισης του κ. Φιλιππίδη - για να θέσει τα δικά της ερωτήματα στην καταγγέλλουσα. Οι τόνοι ανέβηκαν, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί προσωρινά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα - η κατάθεση της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, αν σήμερα ολοκληρωθεί η κατάθεση της πρώτης - ξέσπασε σε κλάματα στον διάδρομο, καθώς η συναισθηματική της φόρτιση είναι μεγάλη.

Στο πλευρό της έσπευσαν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που βρέθηκαν και σήμερα στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του Φιλιππίδη».