Breaking News

Έγινε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη - Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη (17/5) πραγματοποιήθηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη 
στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, πέντε χρόνια περίπου μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού (21/4/2017).

Η  είδηση έγινε γνωστή μέσω Facebook, από τη σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου / We live in Zographou». Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται:

«Σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς "υπηρεσιακά". Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι.. Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν».

Κατόπιν η Μαίρη Μπάρκουλη ξέσπασε, γράφοντας στο δικό της προφίλ: «Ντροπή... Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς... Ντροπή και αίσχος».

Στη συνέχεια διέγραψε την ανάρτησή της, ενώ ανέφερε σε νέο ποστ που έκανε: «Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι, ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή... Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και τη φροντίδα τους, που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει...».

Ακολούθησε και τρίτη ανάρτηση, στην οποία η Μαίρη Μπάρκουλη σημείωσε: «Χαμογέλα Στάθη μου, έχεις όλον τον κόσμο δίπλα σου... Τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Άννα Φόνσου… Μη στεναχωριέσαι για τίποτα... Σ' αγαπάμε».

Δείτε τις αναρτήσεις της.