Breaking News

Εκτός MasterChef ο Γιάννος Σδούγκας - Η τελική τετράδα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα από τα μεγάλα φαβορί, ο Γιάννος Σδούγκας, αποχώρησε από το MasterChef, στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης.

Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας διεκδίκησαν μια θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, καθώς η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της...

Στο Tεστ Δημιουργικότητας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που είχαν από τον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες κλήθηκαν να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που είχαν φτιάξει στην audition τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Οι παίκτες με τα χειρότερα πιάτα ήταν ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας. Οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση του Γιάννου Σδούγκα, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στην τελική τετράδα.


Την τελική τετράδα του MasterChef αποτελούν οι: Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Καλλιόπη Μπεζαντέ, Νικήτας Μπατσικούρας και Ελπίδα Μορφούλη.