Breaking News

Ελένη Φιλίνη: «Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία... ό,τι και να πω δεν θα με πιστέψουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησαν η Ελένη Φιλίνη και ο Χρήστος Φωτίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στην πρόσφατη διαδικασία εκταφής του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, για την οποία δεν ειδοποιήθηκαν οι κοντινοί του άνθρωποι.

Η κάμερα της εκπομπής του Mega βρέθηκε στα γενέθλια της πάντα γοητευτικής Ελένης Φιλίνη, η οποία δήλωσε:

«Ο χρόνος είναι σχετικός, αν δεχτούμε τον Αϊνστάιν... έχω νιώσει πολύ μεγάλη και πολύ μικρή. Δεν λέω ηλικία γιατί ό,τι και να πω δεν θα με πιστέψουν. Ο καλλιτέχνης πιστεύω ότι δεν έχει ηλικία... Θα φάω τούρτα, τα "ταράζω" τα γλυκά! Είμαι γλυκατζού. Ζαλίζομαι αν δεν φάω γλυκό κάθε μέρα, έχω λιποθυμήσει.... Ο νεότερος άνδρας που με έχει φλερτάρει ήταν 35 χρόνια νεότερος... Για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη αισθάνθηκα τεράστια θλίψη, αλλά δεν με παραξενεύει πλέον τίποτα...».

Ο Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος ήταν φίλος με τον αγαπημένο Στάθη Ψάλτη, είπε για την πρόσφατη εκταφή του:

«Ήταν ένα τραγικό γεγονός, που το έμαθα από την κυρία Μαίρη Μπάρκουλη. Δεν ξέρω πόσο φίλη ή πόσο αρμόδια ήταν για να χειριστεί ένα τέτοιο θέμα του Στάθη. Λέει... δεν έβρισκαν την κόρη. Έχω έχω της κόρης του το κινητό. Δεν μου είπε κανείς. Λένε ότι έψαχνε ο δήμαρχος. Πού έψαχνε ο δήμαρχος; Δεν έπρεπε να απευθυνθεί στο ΣΕΗ - που ο Στάθης ήταν χρόνια μέλος - και να πει ότι "Δεν βρίσκουν κάποιον από την πλευρά του Στάθη, να ενεργήσει το Σωματείο"...».

Δείτε το βίντεο του Mega.