Breaking News

Ε. Μελέτη για Χ. Μπόμπα: «Το θεωρώ απαράδεκτο, ήθελα να την πάρω τηλέφωνο για να της πω να μην στεναχωριέται» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στις αναρτήσεις της η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πραγματοποίησε πρόσφατα επαγγελματικό ταξίδι στο Μιλάνο.

«Το έβλεπα το Σαββατοκύριακο και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω "Αν στεναχωρήθηκες, να μη στεναχωριέσαι"», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας, η οποία είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Παρέστη στα βραβεία των Influencers. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η δουλειά της και όφειλε να πάει. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που θα έλεγαν "η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της". Θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες κι αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022, μια γυναίκα - η οποία είναι και μαμά - να κρίνεται και να σχολιάζεται από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι».