Breaking News

ELIF: Επεισόδια 1089 - 1090 - 1091, 5ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/7/22, στις 7 το πρωί - Επεισόδιο 1089:  Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι πολύ χαρούμενοι που η Μελέκ θα γίνει καλά. Ο Kερέμ μιλάει στη Χουμεϊρά για τη στάση της Ελίφ απέναντί του στο νοσοκομείο. Είναι πολύ λυπημένοι αφού δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Ελίφ και μπερδεμένοι καθώς δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Μελέκ είναι η ένοχη. Ο Μαχίρ νιώθει ένοχος για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ ενώ ταυτόχρονα ανησυχεί και για τη μητέρα του. Η Ασλί πείθει την Ελίφ να επιστρέψει στην έπαυλη με τον Κερέμ.

Η Κιγιμέτ συνεχίζει να πιέζει την Ελίφ και να της κάνει δύσκολη τη ζωή αλλά κανένας από την οικογένεια Χακτανίρ δεν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει. Η Ελίφ είναι για άλλη μια φορά ανυπεράσπιστη απέναντι στην κακία της Κιγιμέτ. Στο μεταξύ, οι απολίτιστες, αγενείς συμπεριφορές και τα άσχημα λόγια του Τουφάν για τον Σαφάκ επηρεάζουν τον Εμιρχάν και τον προκαλούν σύγχυση. Αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αντιδραστικός μέρα με τη μέρα και δεν διστάζει πια να δίνει οργισμένες απαντήσεις σε όλους. Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει γιατί συμπεριφέρεται έτσι...


Τρίτη 5/7/22 - Επεισόδιο 1090: Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της με όλη της τη δύναμη. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να τη σκοτώσει. Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει, αλλά είναι πολύ αδύναμη για να τη σταματήσει.  Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει. Όταν μπαίνει η κανονική νοσοκόμα για να ελέγξει τη Μελέκ, καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Ο σφυγμός της Μελέκ είναι αδύναμος αλλά με κάποιο τρόπο είναι ακόμα ζωντανή.

Η Kιγιμέτ επιστρέφει στο σπίτι ικανοποιημένη αφού νομίζει ότι η Μελέκ είναι νεκρή. Λυπάται ακόμη και την Ελίφ αφού δεν θα μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα της. Η Φικρέτ Οβάλι επισκέπτεται τη Μελέκ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ αρχίζει να νιώθει λίγο καλύτερα. Της λέει πώς τραυματίστηκε  από τη Φιντάν ενώ κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει το πρωί. Η Φικρέτ τρομοκρατείται και ανακρίνει τον  γιατρό της. Όμως ο γιατρός αρνείται μια τέτοια πιθανότητα και διαβεβαιώνει τη Φικρέτ ότι όλα είναι φυσιολογικά. Όμως η Φικρέτ δεν πιστεύει τίποτα από όσα λέει. Είναι αποφασισμένη να πάρει τις καταγραφές της κάμερας και να αποδείξει τον κακό άνθρωπο που το έκανε αυτό στη Μελέκ...


Τετάρτη 6/7/22 - Επεισόδιο 1091: Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθους της Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά αισθάνεται μοναξιά και δεν μπορεί να καλύψει το κενό, που προέκυψε από την αποχώρηση του Λεβέντ. Πράγματι, και οι δύο υποφέρουν γιατί τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, είναι πολύ δυνατά. Η Χουμεϊρά βρίσκει το κουράγιο και τηλεφωνεί στον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έpωτά της.  Η Μελέκ σοκάρεται γιατί κάποιος προσπάθησε να την πνίξει. Όμως από την άλλη νιώθει χαρούμενη επειδή οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές της, ο Μαχίρ και η Ασλί, είναι πάντα στο πλευρό της και δεν της επιτρέπουν να χάσει την ελπίδα της.

Από την άλλη, η Κιγιμέτ είναι χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι η Μελέκ είναι νεκρή τώρα. Όταν όμως συναντά τη  Φικρέτ και την ακούει, η χαρά της γίνεται πάλι οργή. Η επόμενη μέρα είναι η μέρα της δίκης και η Φικρέτ είναι αποφασιμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Επιπλέον, ο Μαχίρ δεν υποστηρίζει πια την Κιγιμέτ και γνωρίζει τα κόλπα της μητέρας του. Φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα επικρατήσει η δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, ο Τουφάν βάζει κακές ιδέες στο κεφάλι του Εμιρχάν και ο μικρός σχεδιάζει να κλέψει τις ερωτήσεις των εξετάσεων από τον Σαφάκ! 

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ