Breaking News

Έρρικα Πρεζεράκου: «Όταν άκουσα τον ήχο, ήξερα ότι μπορεί να μην καταφέρω να ζήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έρρικα Πρεζεράκου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2020.

Τον Αύγουστο του 2020, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε τραυματιστεί σοβαρά στα δύο δάχτυλα του δεξιού της χεριού από την προπέλα ταχύπλοου και κατά τις επεμβάσεις έγιναν προσπάθειες συγκόλλησής τους. Η Έρρικα έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, ωστόσο σώθηκε ο παραμέσος.

«Έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον, όπου ο μπαμπάς μου είχε σκάφος αναψυχής κι έχω δει απώλειες ανθρώπων από προπέλα. Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Τα σκάφη πρέπει να έχουν κάποιο κάλυμμα για να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές», είπε η γνωστή αθλήτρια.

Και συνέχισε: «Ήξερα, όταν άκουσα τον ήχο, ότι μπορεί να μην καταφέρω να ζήσω. Την ώρα που έπεσα στο νερό, έκανα κωλoτoύμπες, οπότε δεν ήξερα πού βρίσκομαι... Αν δεν ήταν το χέρι μου πιο ψηλά και ήταν τα μαλλιά μου, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Άκουσα τον ήχο, αλλά δεν ήξερα που με είχε χτυπήσει η προπέλα. Την ώρα που βγήκα και είδα το χέρι μου, είναι αυτό το ένστικτο επιβίωσης που έχουμε όλοι μας. Άρχισα να κολυμπάω και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι "το χέρι μου θα το φτιάξουν στο νοσοκομείο και θα είμαι καλά"... Αυτό με έσωσε, γιατί έχασα σχεδόν το μισό μου αίμα». 

«Άκουσα στο ελικόπτερο που έλεγαν "θα σου κόψουμε το χέρι από τον ώμο"... Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που ζω. Πιο πολύ με ζόρισε η συμπεριφορά του οδηγού, ο οποίος ούτε καν ήρθε μαζί μου επάνω. Έλεγε ψέματα συνέχεια, ήταν σοκαριστικό σε ανθρώπινο κομμάτι», πρόσθεσε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε στα βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.