Breaking News

Γιάννης Ρώτας για εκταφή του Στάθη Ψάλτη: «Είμαι χάλια μ' αυτή την ιστορία, ήταν ελεεινό αυτό που έκαναν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απρόσμενη εξέλιξη που είχε η διαδικασία εκταφής του Στάθη Ψάλτη μίλησε ο αδερφός του αξέχαστου ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας.

«Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε, όμως το τακτοποιήσαμε. Θα τον πάμε στο Α' Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι' αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια μ' αυτή την ιστορία, αλλά τακτοποιήθηκε τώρα», είπε ο Γιάννης Ρώτας στην κάμερα του «Open Weekend».

Και πρόσθεσε: «Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου. Αυτή η γυναίκα (σ.σ. Χριστίνα Ψάλτη), η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου γι' αυτό τον βάλαμε εκεί. Εμείς θέλαμε να πάει στο Α' Νεκροταφείο... Μ' αυτήν εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα... κόλπα. Αυτή δεν έκανε τίποτα. Αυτήν έπρεπε να ειδοποιήσει ο δήμαρχος. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;».

«Το τελευταίο διάστημα, οι σχέσεις του Στάθη με τη Χριστίνα δεν ήταν καλές, είχαν χωρίσει... Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο και έμενε μόνη της... Έκανε την κυρία Ψάλτη... Ας είναι καλά κι ό,τι έγινε, έγινε», κατέληξε ο Γιάννης Ρώτας.