Breaking News

Γιασεμή Κηλαηδόνη: «Αν ήταν εδώ ο μπαμπάς μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η Γιασεμή Κηλαηδόνη, η κόρη της Άννας Βαγενά και του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ατσάλι».

«Η μητέρα μου είναι περήφανη. Ήρθε στη γενική δοκιμή, αυτή τη φορά δεν την άφησα να δει πρόβες. Συγκινήθηκε, της άρεσε πάρα πολύ η παράσταση. Μου δίνει συμβουλές. Κι εγώ ζητάω τη γνώμη της κι εκείνη τη δική μου. Δεν είναι αυστηρή, αλλά δίκαιη, όπως είναι οι μαμάδες. Εμένα η κόρη μου είναι μικρή ακόμα. Είναι 5,5 ετών κι εγώ είμαι στη φάση που προσπαθώ να της βάλω όρια», είπε η Γιασεμή Κηλαηδόνη.

«Αν ήταν εδώ ο μπαμπάς μου, νομίζω ότι θα μου έκανε μια ζεστή αγκαλιά και θα μου έλεγε "μπράβο". Αλλά είναι σαν να το κάνει ήδη από εκεί που είναι, το αισθάνομαι. Κάθε φορά, πριν την παράσταση κλείνω τα μάτια και ξέρω ότι με βλέπει...», πρόσθεσε η ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια μίλησε και η μητέρα της, Άννα Βαγενά.

Να σημειωθεί ότι στην παράσταση «Ατσάλι», που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία από τη Νάντια Φώσκολου στο Θέατρο Μεταξουργείο, πρωταγωνιστούν οι: Γιασεμή Κηλαηδόνη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Ασπασία Μπατατόλη.