Breaking News

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Μάκη Δελαπόρτα - «Η Αλίκη και ο Παπαμιχαήλ δεν μιλούσαν στις πρώτες ταινίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τετάρτης, περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη του συνέντευξη, ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε ξανά καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, «Το backstage του ελληνικού σινεμά», ο Μάκης Δελαπόρτας αφηγήθηκε άγνωστες ιστορίες και μικρά «μυστικά» που κρύβονται σε στιγμιότυπα των παλιών αγαπημένων ελληνικών ταινιών.

Ποιο βασικό όρο είχε πάντα στο συμβόλαιό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας; Πώς αντέδρασε η Μαίρη Αρώνη όταν δέχτηκε, για πρώτη φορά στη ζωή της, χαστούκι από τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, για τις ανάγκες του ρόλου; Τι έπαθε η Αλέξια όταν συνάντησε τη Ρένα Βλαχοπούλου;

O Μάκης Δελαπόρτας μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άκρως ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές ιστορίες για τη Τζένη Καρέζη, τη Γεωργία Βασιλειάδου, τη Μάρθα Καραγιάννη, τον Κώστα Βουτσά και άλλους πολλούς ηθοποιούς, που «ξαναζωνταντεύουν» μέσα από την προσωπική του συλλογή, με τις χιλιάδες σπάνιες φωτογραφίες, τις οποίες κατάφερε να περισώσει.

Σε ποια πασίγνωστη ταινία η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν μιλούσαν μεταξύ τους; 

«Στις πρώτες ταινίες της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ - όπως είναι η "Αλίκη στο ναυτικό" - δεν μίλαγαν στα περισσότερα γυρίσματα. Δεν μίλαγαν, υπήρχε μια αντιπαλότητα κι ο Δημήτρης είχε τσαγανό, δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στην "Αλίκη στο ναυτικό", στη "Μανταλένα" και στην "Αστέρω" είχαν πολλά προβλήματα. Ο Αλέκος Σακελλάριος τους τα έφτιαξε στα πρώτα γυρίσματα, γιατί δεν μιλούσαν καθόλου... Βρήκε έναν τρόπο και τους έφερε πιο κοντά», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε τη συνέντευξη.