Breaking News

Η Μ. Γαστεράτου μίλησε για το μωρό που περιμένει - «Δεν μπορώ να ακούω άλλο για γυναικοκτονίες και κακoποίηση παιδιών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε συνέντευξη η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ετοιμάζεται να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης έχουν έναν γιο, τον Γιώργο, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020. Η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, καθώς η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι έγκυος. Συγκεκριμένα περιμένει κoριτσάκι, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές ημέρες...

«Τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου τη βιώνω πολύ πιο συνειδητοποιημένη, χωρίς κανένα φόβο και άγχος. Περιμένω κoριτσάκι. Έχω φτιάξει το δωμάτιο από τον τρίτο - τέταρτο μήνα γιατί την είχα πατήσει στην πρώτη εγκυμοσύνη. Είχα επιστρέψει στο σπίτι από το μαιευτήριο και δεν είχα ετοιμάσει τίποτα από τα απαραίτητα για το μωρό. Δεν είχα ούτε πάνες και πανικοβλήθηκα. Έχω πάρει τουλάχιστον 12 κιλά έως τώρα, αλλά δεν αγχώνομαι», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.

Και πρόσθεσε: «Αν και είμαι εκτός τηλεόρασης, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε κάποια από τις υπάρχουσες εκπομπές, γιατί ασχολούνται συνέχεια με "βαριά" θέματα. Δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακoποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν ήμουν σε κάποια εκπομπή, νομίζω ότι θα με έδιωχναν γιατί θα έκλαιγα συνεχώς...».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι είχε υποστεί bullying στα σχολικά της χρόνια και από μαθητές και από καθηγητές. 

Επίσης, τόνισε ότι αργότερα δέχτηκε και εργασιακό bullying: «Έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση - δεν θέλω να πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα - και να μου λέει πριν ξεκινήσω να μιλάω "Εσύ θα το βουλώνεις". Το δεχόμουν τότε και πήγαινα στη δουλειά χωρίς να μπορώ να αποδώσω. Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν δεν βάζουμε τα όριά μας, τουλάχιστον ας αποχωρούμε με αξιοπρέπεια...».

Δείτε το βίντεο.