Breaking News

Η συγκίνηση της Α. Κουλουκάκου: «Θα σας πω κάτι τραγικό, σ' αυτή τη φωτογραφία είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» αναφέρθηκε στον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.

Όταν προβλήθηκε μία παλαιότερη φωτογράφιση της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Θα σας πω κάτι τραγικό εδώ πέρα. Εδώ, είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου. Είναι το 2013, ο μπαμπάς μου πέθανε 22 Νοεμβρίου. Ήμασταν αρχές Δεκεμβρίου στο στούντιο του Γιώργου Μαυρόπουλου, που είμαι η μούσα του. Μια μέρα του είπα πως ήθελα να κάνουμε φωτογραφίες και μου απάντησε να το κάνουμε μια μέρα, αλλά χωρίς να το κανονίσουμε. Χανόμαστε για λίγο διάστημα και μετά πάω... Είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, και μου είπε "Είσαι πολύ όμορφη σήμερα". Του είπα πως δεν ήμουν καλά γιατί είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου και με ρώτησε "Τι θες να κάνεις;". Του απάντησα "Θέλω να χορέψω", όπως και έγινε σ' αυτές τις φωτογραφίες. Ήταν ένας εξαγνυσμός, ένας χορός δικός μου εσωτερικός».

Στην επόμενη φωτογραφία, όταν αντίκρισε τον πατέρα της και το θείο της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου συγκινήθηκε.

«Ο μπαμπάς μου "έφυγε" σε ηλικία 70 ετών. Είχε καρκίνο κι "έφυγε" σε 15 μέρες. Του μιλάω συχνά... άλλοτε τον βρίζω, άλλοτε του μιλάω καλά. Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση, αλλά τις είχαμε λύσει τις διαφορές μας. Οι γονείς μου χώρισαν, ήμουν το κoρίτσι του μπαμπά και κάποια στιγμή βγήκαν διάφορα... Εγώ έμενα με τη μαμά μου... Ο μπαμπάς μου ήταν ένας φανταστικός τύπος. Ήταν πολύ εpωτευμένοι με τη μαμά μου και παντρευτήκαν από έpωτα. Κλεφτήκαν ουσιαστικά γιατί ο παππούς μου δεν τον ήθελε. Κάποια στιγμή αυτό πέρασε και έπρεπε να χωρίσουν», είπε η ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 11ο λεπτό και μετά).