Breaking News

Η συγκίνηση της Μαρίας Κατσανδρή για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Το τελευταίο τηλεφώνημα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Κατσανδρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend», όπου μίλησε για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο. 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την άσχημη εμπειρία που βίωσε ο Γιώργος Ψάλτου, κατά τη συνεργασία του στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αναφέρθηκε συγκινημένη στην απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη, με την οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει στο «Καρέ της Ντάμας» (Mega, 1997-1999).

«Είδα μπροστά στα μάτια μου τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπάει τον Γιώργο Ψάλτου στην παράσταση "Φον Δημητράκης". Το περιστατικό δεν έφτασε ακόμα στα δικαστήρια. Αν θα φτάσει, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης του Γιώργου Ψάλτου. Όταν είσαι μπροστά, πρέπει να πεις την αλήθεια. Υπάρχουν Φιλιππίδηδες σε όλους τους χώρους. Αυτό είναι το άσχημο, το οποίο πρέπει να σταματήσουμε, ώστε να μην υπάρχουν άλλοι Φιλιππίδηδες», τόνισε η Μαρία Κατσανδρή.

Η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη είχε ταυτοποιηθεί, από τις ιατροδικαστικές αρχές, λίγες ημέρες μετά την ταυτοποίηση της σορού του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη. Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018, όταν ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

H Μαρία Κατσανδρή είπε συγκινημένη: «Το "Καρέ της Ντάμας" ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για όλες μας και τώρα είναι μια πτυχή λύπης. Με τη Χρύσα δεν ήμασταν μόνο συνάδελφοι, γνωριζόμασταν και πριν τη σειρά. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν λίγο πριν εκείνο το καλοκαίρι, που της είπα "Χρύσα μου, δεν πρόλαβα να έρθω να σε δω γιατί δούλευα". Μου είπε "Έλα ρε Μαράκι, του χρόνου". Από τότε έχω πει ότι "ποτέ δεν θα λέω του χρόνου", δεν υπάρχει... Δεν μπορώ να ξαναδώ το "Καρέ της Ντάμας"... Όλοι θα πεθάνουμε, το θέμα είναι το πώς...».

Δείτε το βίντεο του Open.