Breaking News

Kalush Orchestra: Συγκλονίζει το νέο video clip για το «Stefania» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή, ανέβηκε στο Youtube το νέο video clip των νικητών της Eurovision, των «Kalush Orchestra», για το τραγούδι «Stefania».

Σύμφωνα με το ABC, το video clip γυρίστηκε στις ουκρανικές πόλεις Bucha, Irpin, Borodyanka και Hostomel. Δημιουργήθηκε πριν το συγκρότημα φύγει από τη χώρα για να λάβει μέρος στη Eurovision, ωστόσο κυκλοφόρησε τώρα για να μην υπάρξουν κατηγορίες περί πολιτικοποίησης του διαγωνισμού.

Στο video clip, το οποίο είναι ουσιαστικά το επίσημο των «Kalush Orchestra» για το «Stefania», ο Psiuk τραγουδά με φόντο τα ερείπια από βομβαρδισμένες πόλεις της Ουκρανίας. Ο τραγουδιστής του ουκρανικού συγκροτήματος αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο:

«Κάποτε αφιέρωσα αυτό το τραγούδι στη μητέρα μου και όταν ξέσπασε ο πόλεμος, το τραγούδι πήρε πολλά νέα νοήματα. Αν και δεν υπάρχει λέξη για τον πόλεμο στο τραγούδι, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συνδέουν το τραγούδι με τη μητέρα Ουκρανία. Επιπλέον, η κοινωνία άρχισε να το αποκαλεί τον ύμνο του πολέμου μας! Αλλά αν η Stefania είναι τώρα ο ύμνος του πολέμου μας, θα ήθελα να γίνει ο ύμνος της νίκης μας».

Επίσης, σημειώνεται ότι το βίντεο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επίθεσης στην Ουκρανία το 2022.