Breaking News

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Επεισόδια 33 - 34

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σάββατο 21/5/22 - Επεισόδιο 33: Η Κατερίνα ενημερώνει τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο πως θα αποσύρει την καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο αν κάνουν μια μονάδα φροντίδας ετοιμοθάνατων ασθενών στην κλινική. Στη συνέχεια, η Κατερίνα πουλάει το τζιπ της, κόβει τις σπατάλες και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Ωστόσο, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον πανικό και τη φοβία θανάτου.

Ο Μάριος λέει στην Κέλλυ να βγουν το βράδυ για να γνωρίσει αυτόν που της αρέσει και η Κέλλυ επιστρατεύει τον Βλάσση και τον Θανάση. Το σχέδιο της νέας πτέρυγας εγκρίνεται και η Κατερίνα αποχαιρετά τον Αλέξανδρο. Τώρα πια δεν έχουν λόγο να ξαναβρεθούν...

Guests: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης) Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας λογιστής κλινικής), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρούργος), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης)

Κυριακή 22/5/22 - Επεισόδιο 34: Η Κατερίνα δεν μπορεί να κατανικήσει τη φοβία θανάτου που την έχει πιάσει. Αποφασίζει να μείνει για πάντα στο σπίτι, να το κάνει ασφαλές και να περάσει τη ζωή της προστατευμένη. Ο Ηρακλής λέει στον Αντώνη πως είναι σίγουρος ότι η Σοφία, η μητέρα της Κατερίνας, τον απατούσε με τον πατέρα της Νατάσας.

Ο Μάριος πολιορκεί τη Νατάσα και ο Δημήτρης βοηθάει τη Ροζαλία να βρει μαγαζί. Μόλις μαθαίνει ότι η Κατερίνα δεν θέλει να ξαναβγεί απ’ το σπίτι αποφασίζει να τη βοηθήσει και πηγαίνει να τη βρει. Την ίδια ιδέα έχει και ο Αλέξανδρος. Με ποιον θα μιλήσει τελικά η Κατερίνα;

Guests: Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρούργος), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα),Ιωάννης Σίντος (Θανάσης)


Για την αρχική σελίδα "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" πατήστε ΕΔΩ