Breaking News

Κορκολής: «Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου - Ο Πάριος μου έγραψε τραγούδι, δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος αυτό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Στέφανο Κορκολή, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και «ξετύλιξε» τη σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή του.

O γνωστός συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής έδωσε μάχη στο παρελθόν με τον καρκίνο, μία είδηση που είχε βγει στη δημοσιότητα πριν από κάποια χρόνια.

«Περνάω ακόμα περιπέτειες με την υγεία μου. Σίγουρα, όταν βρίσκομαι σε έξαρση έμπνευσης, δεν με προσέχω όσο θα όφειλα να με προσέχω. Αλλά από την άλλη μεριά, έχω μπει πλέον σε ένα πρόγραμμα, όπου ξυπνάω νωρίς, δεν κοιμάμαι αργά και κάνω τη γυμναστική μου. Δηλαδή κάνω πράγματα ώστε να έρθει η ισορροπία εκεί που πρέπει. Γενικότερα, δεν μπορώ να πω "εδώ stop" στον εαυτό μου, γιατί πρέπει να τον προσέξω. Αυτό δεν γίνεται, δηλαδή όταν έρχεται η έμπνευση, είναι καταλυτική», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κορκολής.

Επίσης, συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. «Είδα τώρα τον πατέρα μου στο βίντεο και συγκινήθηκα... Tώρα θα μπορούσα να γράψω κάτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, είπε στον Χατζηνικολάου: «Ο Γιάννης Πάριος είναι η προσωποποίηση του έpωτα. Είναι πραγματικά εpωτικός άνθρωπος και η φωνή του και τα γραπτά του... Μου έχει γράψει και στίχο, δεν ξέρω αν το γνωρίζει πολύς κόσμος αυτό. Μου έγραψε το "Χωρίς εσένα"».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.