Breaking News

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Ίσως και να έχω συγχωρέσει τον πατέρα μου αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή:

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά ζει η γιαγιά μου και δεν θέλω να πω κάτι. Όταν τα είπα, μετά το σκέφτηκα ότι ζει η γιαγιά. Έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της και είπα "Ασ' το, είναι ο γιος της"... αλλά δεν πέρασα καθόλου καλά. Ας το αφήσουμε εδώ από σεβασμό στη γιαγιά.

Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν συγχώρησα. Κατανοώ κάποια πράγματα, αλλά κάποια άλλα ήταν ασυγχώρητα... Να είναι καλά η αδερφή μου η Μαρία... Είναι η ψυχολόγος μου και το στήριγμά μου...

Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως και να έχω συγχωρέσει, αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, γιατί πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη ζούμε... αλλά μην ζήσεις σε βάρος των παιδιών σου... Ξέρεις πόσο θα ήθελα να ήμουν φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες;... Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. Ολόκληρη η συνέντευξη στα βίντεο που ακολουθούν.