Breaking News

Λαζόπουλος: «Το θέατρο θα ξεκαθαρίσει, ποιοι άλλοι χώροι θα το κάνουν; Έχω ακούσει για πολιτικούς που...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, τη σάτιρα και το «Τσαντίρι» που παρουσίαζε για πολλά χρόνια.

«Μέσα μου, στο μυαλό μου και στη φαντασία μου, έχω αρχίσει να κατεβαίνω σε άλλο "λιμάνι"... Αυτό το "λιμάνι" έχει λιγότερο θέατρο, περισσότερο σενάριο για σειρές, συγγραφή βιβλίων και ζωγραφική», είπε στην Ελένη Τσολάκη.

Και πρόσθεσε: «Η συγγραφή ήταν πάντα το καταφύγιό μου και τώρα είναι ακόμα περισσότερο. Με τον τρόπο που ζούμε, ουσιαστικά η κοινωνία βαδίζει συντεταγμένα προς τα πίσω, ενώ παράλληλα, η γλώσσα που μιλάμε, έχει καταργήσει το νόημα και στέκεται μόνο στο μήνυμα. Κανείς δεν θέλει να καταλάβει κανένα νόημα... έχει καταργηθεί η σκέψη και έχει μπει η πληροφορία, η οποία είναι έτσι όπως είναι... Ο άνθρωπος σταμάτησε από μέσα του να καταλαβαίνει τι είναι αληθινό...».

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Θα μίλαγα στο Τσαντίρι για το ελληνικό Metoo... Ο δικός μας χώρος στο θέατρο θα ξεκαθαρίσει. Θέλω να ξέρω ποιοι άλλοι χώροι θα ξεκαθαρίσουν. Ας πούμε, θα ξεκαθαρίσει ο χώρος της τηλεόρασης; Ο χώρος της δημοσιογραφίας; Εγώ θυμάμαι ότι άκουγα διάφορα για δημοσιογράφους... Έχω ακούσει για πολιτικούς που βγαίνουν και κατεβάζουν το παντελόνι και λένε "Παρ' τον, αλλιώς δεν έχεις θέση"... υπουργούς... Αυτά δεν ακούγονται καθόλου, γιατί... ποιος θα τα πει; Πού θα τα πούνε;».

Μεταξύ άλλων, ο σατιρικός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο, Τασούλα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2019.

Δείτε τη συνέντευξη.