Breaking News

Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Ήταν η ψυχή μου, ζήσαμε πολλά μαζί - Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, η οποία χθες (Κυριακή) γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Δάκη, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η φίλη του αγαπημένου τραγουδιστή και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έpωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο, το 1988, είχα την τύχη να τον γνωρίσω. Τον κάλεσα στην πρώτη μου εκπομπή και από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια, κάθε πρωί, πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1-1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου...».

Και συνέχισε: «Όταν αρρώστησε, τον Μάρτιο του 2018  και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, εγώ έγινα ο ψυχικός του γιατρός. Δηλαδή, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταράει και αγαπάει... Ζήσαμε πολλά μαζί... Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κακού κουτσομπολιού».

«Κοίταζα τώρα τα μηνύματα που έχουμε μαζί... Η τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα "Σ' αγαπώ πολύ". Έκανε προσπάθεια, άνοιγε τα μάτια του και με καταλάβαινε... Ήταν η τελευταία του μέρα...», πρόσθεσε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

Δείτε το βίντεο του Mega.