Breaking News

«Λύγισε» η Κάτια Ταραμπάνκο: «Ακόμα μου προκαλεί σοκ ο πόλεμος στην Ουκρανία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον πόλεμο στην Ουκρανία μίλησε, μεταξύ άλλων, η Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου ήταν καλεσμένη.

«Όταν μου το είπε η παραγωγή του Survivor και το έμαθα, άκουγα... τα αεροπλάνα κι έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Ακόμα μου προκαλεί λίγο σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά κι εύχομαι όλοι οι δικοί μας να είναι καλά και να σταματήσουν αυτές οι ανοησίες...», είπε συγκινημένη η Κάτια Ταραμπάνκο.

Και πρόσθεσε: «Με ενημέρωσε η παραγωγή όσο ήμουν στο παιχνίδι, μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει. Με άφησαν να μιλήσω με τη μαμά μου σε ανοιχτή ακρόαση, γιατί ήταν πολύ σοβαρός λόγος. Με άφησαν να μιλήσω 5-6 λεπτά και μετά μου είπαν "Την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις, θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Αν δεν ξαναέρθουμε σε επικοινωνία πάει να πει ότι όλα είναι καλά"».

«15 χιλιόμετρα από τη Μαριούπολη, στο χωριό, είναι η θεία μου, τα ξαδέρφια μου και τα ανιψάκια μου. Είναι ακόμα εκεί και προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους, πατούν ξανά στα πόδια τους», τόνισε το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor.